Appalachian St. – Georgia Southern 26 Jan 2016, 00:30

Georgia Southern +3,5

Varken Eagles eller Mountaineers har ställt basket världen i brand offensivt den här säsongen. Appalachian har en spelare, Frank Eaves (20,6 ppg) i genomsnitt, medan Georgia har tre spelare i genomsnitt mellan 16,6 och 12,1 ppg. Men Eagles har också ett par starka grabbar i Tookie Brown och Devonte Boykins, som driva upp tempot och hitta öppna pass för sina lagkamrater. Georgia gör genomsnitt över 75 ppg totalt, och de gör 27 3 poängare per spel borta. Den goda nyheten är att Appalachian är inte bra defensivt, även om det deras hemmahall, gästerna har gjort nästan 44% av deras 3 poängs försök. Georgia Southern har tvingat fram 14 turnovers,och tillåter bara 9 assist per match under sina senaste 5 matcher. Eagles har täckt 5 av de senaste 7 möten och de är på en 5-2 ATS run borta mot lag med en förlorande hemma rekord. Det bara tredje gången den här säsongen Appalachian St har bokats som favorit och de förlorade de två första SU. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s