#ncaabasketball natt 28/01

Arkansas – Texas A&M

28 Jan 2016, 01:00 Texas A&M -3

Texas A&M spelar mycket bra just nu, och detta bli en bra test borta. Arkansas gör mycket poäng offensivt, men även tillåter en hel del poäng i försvaret. Texas A&M spelar mycket bättre försvar och har rebounding fördel i detta matchup. Texas A&M hanterde Arkansas i sin första matchup bra och jag ser inte att det förändras i detta spel.

Virginia Tech – Louisville

28 Jan 2016, 02:00 VirginiaTech +10

Medan Virginia Tech kommer in med 2 raka förluster, spelade de mycket bra i båda nederlag, förlora med bara 2 poäng mot Notre Dame och 5 poäng hemma mot North Carolina. Dessförinnan såg vi Hokies  4 segrar på 5 matcher. Virginia Tech utan tvekan spelar sin bästa basket just nu och bör kunna hålla det nära nog för att täcka och potentiellt kanske vinna detta. Louisville är en stor lag så ni inte förtå mig fel, men man är inte lika bra borta. De vann bara 75-71 mot Georgia Tech och 77-72 mot NC State, medan förlora 62-66 mot Clemson i sina tre konferens spel hittills.

och här har vi resten som jag spela inatt, lycka till 🙂

Title

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s