Maryland – Iowa 29 Jan 2016, 01:00

Iowa +5

Inget lag spelar bättre än Hawkeyes i Big10 och detta team kommer inte att vara det minsta skrämt genom att spela borta och möta Terrapins. Maryland är ett team som får en massa kärlek, men deras 6 konferens segrar har kommit mot Penn State, Northwestern (2x), Rutgers, Wisconsin och Ohio State. Man besegrade Badgers med 3 poäng borta och behövde övertid för att kommer undan med en seger hemma mot Northwestern. Iowa är ett team på ett uppdrag och är mer än kapabla att vinna det här spelet SU. Hursomhelst Jag räknar med ett väldigt spännande spel, Hawkeyes är laget med värde för mig här……………..

http://bettin.gs/mrfett

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s