Syracuse – Notre Dame 29 Jan 2016, 01:00

Syracuse -2

Notre Dame få alldeles för stor respekt här på grund av man är rankad inne i Top 25 och har vunnit 4 matcher i rad, Irish kommer att vara utan sin bästa spelare guard Demetrius Jackson, som leder laget i poäng (15,5 ppg) assist (5,0 APG) och steal (1,2 spg). Jackson skjuter 50% från fältet och är en av Notre Dame bästa 3 poängs skyttar på 39%.

Syracuse är bara 3-5 innanför ACC spela, men de har spelat mycket bättre sistone. Orange hade vunnit 3 raka innan en 8 poängs förlust i Virginia, som var en förfärlig plats, med tanke på efter en stor seger över Duke och det spelade sin 3e raka bortamatch. Jag personligen tror inte att Irish är något speciellt och absolut inte se dem vinna borta utan Jackson mot vad som kommer att bli en mycket motiverad Syracuse.

Irish vann sin sista match 76-49 mot fruktansvärda Boston College, men det är viktigt att notera, eftersom Notre Dame är bara 5-17 ATS i deras sista 22 efter en konferens vinst med 20 eller fler poäng. Irish är också 1-4-1 ATS i deras senaste 6 mot ett lag som har vunnit mer än 60% av sina spel och 1-5 ATS i sin senaste 6 när man kommer från 3 raka matcher där de gjorde 47% eller mer av deras field goal försök.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s