Louisville – North Carolina 02 Feb 2016, 01:00

Louisville ML

En bra bounce back situation för Louisville hemma efter att fått stryk av Virginia sista matchen. De är 13-1 hemma, och fansen kommer att elda upp stämmningen med North Carolina i stan. Tar Heels är 2-5 ATS mot ett team med en vinnande SU rekord. UNC är bara 4-2 SU borta, förlorarde i Texas och Northern Iowa. Louisville leder nationen i scoring marginal, besegra motståndare med i genomsnitt 19,1 poäng per match. Som ett team skjuter Cardinals 48,5 procent från fältet medan man håller motståndare till 37,7 procent skytte (det är topp i ACC). Lagen dela sina två ordinarie säsong matchups förra året, vann på sina hemmaplaner. Cardinals är 4-1 ATS efter en tvåsiffrig förlust hemma, man kommer var mycket revansch sugen inatt.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s