månad januari i siffror

så då var det dags igen och ser hur det gick hela januari, tyckte själv det var ingen bra månad, missade spel dåligt timing och ibland uselt förberedd jag var, men ohhhh vad jag hade fel efter jag tittade lite närmare, det blev rekord denna månad sen jag startade slutet av Juli, som ni vet var det tysk fotboll i början som jag kommer säkert fortfarande har kvar i mina planeringar, men det totalfokus på collegebasket fram till slutet av Mars, och det ser hyfsat bra ut såhär långt i säsongen, låt oss titta närmare

Januari

jan

jan1

Aug 2015 – Jan 2016

hela

spo

vist ser helt ok ut, hoppas naturligt det fortsätter lika i månad Februari, men vem vill inte det för jag är het som fan 😉 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s