Bowling Green – Ball State 03 Feb 2016, 01:00

BowlingGreen -3

Bowling Green Falcons kommer att vara hungrig för en seger hemma mot Ball State Cardinals. De har förlorat 3 av sina 4 sista mot tre av de bästa lagen i MAC i Toledo, Kent State och Central Michigan. Cardinals har också förlorat 3 av sina 4 sista, och deras 2 segrar det senaste 5 matcher har kommit med kombinerad 3 poäng.

Bowling Green äger helt enkelt Ball State. Det har gått 7-0 SU och 5-2 ATS under de senaste 7 mötena. Falcons vann båda mötena förra säsongen med dubbla siffror, en 12 poäng borta vinst och en 13 poängs hemma segern.

Falcons är 11-5-2 ATS i sina senaste 18 matcher efter en SU förlust. Cardinals är 6-15 ATS i sina senaste 21 matcher efter en SU förlust. Ball State är 3-12 ATS när linan är +3 till -3 under de senaste två säsongerna

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s