Saint Josephs – St. Bonaventure 04 Feb 2016, 01:00

Saint Josephs -6

St Josephs är 18-3 och ett hemma rekord av 9-2. De är 14-6 mot ATS. St Bonaventure kommer in i detta spel med 13-6 och en borta rekord av 4-4. De är 9-5 mot ATS. St Josephs har spelat bra basket sistone man har förlorat bara en match sedan december och det kom mot VCU, ett spel som de verkligen borde ha vunnit men gav bort det i slutet av matchen. De verkligen inte fått mycket motstånd för sina 18 segrar. Det kan bli tuffare mot ett hyfsat St Bonaventure men det inte säkert om man är redo att utmana de bästa lagen i Atlanten 10.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s