Oregon – Colorado 05 Feb 2016, 03:00

Colorado +10

Colorado Buffaloes bör inte ha några problem att hålla sig inom 10 poäng mot Oregon Ducks inatt. De slog redan Ducks 91-87 hemma i första möte den här säsongen, och jag räknar med ett match som är tight hela vägen. Buffaloes är 5-1 SU & 5-1 ATS i sina senaste 6 matcher totalt. De är 17-5 på säsongen med 4 av dessa 5 förluster som kom med 8 poäng eller mindre. Ducks kan vara lite hängig efter back-to-back segrar borta mot Arizona och Arizona State. Man är övervärderad som 10 poängs favoriter på grund av dessa två storvinster. Colorado är 6-0 ATS när den totala är 150-159,5 denna säsong.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s