Tennessee – Auburn 10 Feb 2016, 01:00

Tennessee -10

Volunteers kommer med en förlust 67-85 mot Arkansas, 3e nederlag i sina senaste 4 matcher. Det viktiga att notera är att alla 4 förluster kom borta, man är 1-10 denna säsong. Tennessee har dominerand hemma 10-2, två förluster hemma kom mot två av de bästa lagen i SEC i Texas A&M och Vanderbilt.

Detta kan tyckas som en stor lina för Volunteers, men jag tror man satte linan av goda skäl. Vi kan förvänta oss en max insats här från Tennessee efter det fula förlusten mot Razorbacks och detta är en stor revansch match efter en 77-83 nederlag i Auburn för att öppna upp konferens spelet.

Tigers har förlorat 5 raka och är bara 3-8 i SEC totalt. Det ser inte bra ut offensivt, deras främste poängplockare Kareem Canty (18,3 ppg) är på obestämd tid suspenderad. Det är en stor förlust med tanke på TJ Dunans (12,4 ppg) är också borta med en knäskada. 

Auburn är också ett lag som verkligen kämpar borta. Tigers är 1-7 ATS den här säsongen, där de blir outscored med nästan 15,0 ppg. Det är också värt att notera att favoriten är 16-4 ATS under de senaste 20 matcher i serien och Volunteers är 10-1 ATS i sina senaste 11 hemmamatcher mot Tigers.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s