South Carolina – LSU 11 Feb 2016, 01:00

SouthCarolina -3

Första platsen i SEC stå på spel i natt. Tigers är 8-2 i konferensen och är en halv match före Kentucky och en hel före South Carolina så en vinst för Gamecocks skapar en three-way tie med Texas A&M som har möjlighet att ansluta sig med en vinst över Alabama i natt. Gamecocks besegrade Aggies på lördag borta som var Texas A&M ​​första hemmaförlust för säsongen och nu spela SouthCarolina hemma för att skydda sina egen obesegrad hemma rekord där man är 13-0. LSU trodde man göra en massa oväsen den här säsongen men efter en 7-5 nonconference rekord så behöver Tigers en stor SEC säsong som de har åstadkommit hittills. Man är 8-2, 5-0 hemma och 3-2 borta men dessa 3 segrar borta var det bara Vanderbilt som anses var nära deras egen kvalitet. Detta är det enda ordinarie säsong möte mellan dessa lag så det kan var viktig för att avgöra konferensen och hemmalaget har en fördel här. Tigers är 1-6 ATS i sina senaste 7 matcher mot lag med en vinnande SU rekord medan Gamecocks är 13-3 ATS i sina senaste 16 matcher mot lag med en vinnande SU rekord.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s