Syracuse – Florida State 12 Feb 2016, 01:00

Syracuse -2,5

Orange är 6-1 SU & 5-2 ATS i sina senaste 7 matcher totalt. Borta vinster över Wake Forest och Duke, liksom hemma över VA Tech, GA Tech, Notre Dame och Boston College under denna sträcka. Deras enda förlust kom mot Virginia med 8 poäng.

Syracuse zon försvar har gett Seminoles huvudverk i de senaste mötena. Orange vann 70-57 hemma förra säsongen och 74-58 borta för två år sedan. Deras zon begränsa Florida State att skjuta 3 poängare, som är klart deras svaghet.

Florida State är 13-28 ATS i sina senaste 41 matcher efter 4 eller fler raka segrar. Seminoles är 28-63 ATS i deras senaste 91 efter att ha vunnit 6 eller 7 i sina senaste 8 spel. Orange är 4-0 ATS i sina senaste 4 matcher mot ett lag med en vinnande % över 0,600.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s