Arizona State – USC Trojans 13 Feb 2016, 02:00

USC Trojans (Moneyline)

#23 rankade USC Trojans (18-5) är ett kraftpaket i båda ändarna i hallen. 6 spelare har producerda poäng med dubbla siffror, lagets balans är exceptionella. Alla starter gör i genomsnitt mellan 12,6 och 12,2 poäng per match, medan point guard Julian Jacobs och power forward Nikola Jovanovic gör i genomsnitt identisk 12,3 poäng. Det gör det omöjligt att fokusera på en enda spelare att stoppa. USC har registrerats med 86 dunks under de första 23 matcher, jämfört med sina motståndare 41. Trojans är på en 18-8-1 ATS run, inklusive 8-3-1 ATS mot ett lag med en vinnande SU rekord. Arizona State Sun Devils (3-8 i Pac12) och 5-12-1 ATS kontra Pac12. USC besegrade Arizona State 75-65 förra månaden och leder all-time-serien 52-38. Jag tveka inte………….

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s