Michigan State – Indiana 14 Feb 2016, 19:00

Indiana +7

Denna linan förvåna mig, att vinna borta i conference play är svårt för alla den här tiden på året, detta är en kamp mellan 2 mycket bra lag och det enda som saknas för Indiana på”att göra lista” den här säsongen är en seger över en rankad motståndare borta. Detta är en match mellan rankade lag där ATS spridningen är för hög.

Tänk på att Indiana nyligen knockade #4 Iowa vilket kan innebära att man kan tror Hoosiers är nöjda med det. Sparty kommer från en OT förlust mot Purdue och även om de spöjade Indiana förra året, så är detta en dubbel revansch scenario för Indiana och med Hoosiers förmågan att göra bra ifrån sig offensivt, så jag gillar deras möjligheter ikväll…..

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s