bokslut februari

ja mina kära, blev en tuff månad det här, upp och ner, mest när men psyket håller en så länge, jag klarade att hamna på plus igen, 7e månaden faktisk, trots att det syns knappast denna gången, varit ett massa små marginaler i matcharena och då inte på min sida tyvärr, får bita, det dra sig ihop nu i college basket vi gå in i mars nu det betyda #marchmadness är här, nu spelas man om pokalen nationellt och i dom olika konferenserna, full fart framåt…….

Februari 

feb

feb2

Juli – Februari 

sam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s