Vanderbilt – Tennessee 02 Mar 2016, 01:00

Vanderbilt -12

Vinna 3 raka matcher över Georgia, Florida och Kentucky, har Vanderbilt äntligen spelat sig in på den rätta sidan av bubblan  av NCAA-turneringen. Men Commodores vet att en dåligt match mot Tennessee och de sannolikt skulle vara tillbaka på utsidan av denna bubblan. Det är därför man behöver ha extrem fokus, särskilt med tanke på att det är Senior Night. Tennessee är fortfarande utan främste poängplockare Kevin Punter, och det har verkligen kämpat i hans frånvaro. Vols har förlorat 4 av sina senaste 5 matcher totalt, alla med dubbla siffror. De är en av de värsta borta lag i landet med en 1-13 rekord i alla spel som spelas hemifrån. Commodores är 13-2 hemma denna säsong med en genomsnittlig seger på 16,8 poäng per match. De vann med 14 i Tennessee i deras första möte, och en Blowout seger kan förväntas hemma den här gången. Commodores är 8-1 ATS som en hemmafavorit på 12,5 eller fler poäng under de senaste 2 säsongerna. 

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s