USC – Oregon State 03 Mar 2016, 05:00

Oregon State +6 

Beavers har en enastående guard i Gary Payton II (15,8 poäng per match, 7,7 rebounds per match, 5,3 assist), som gör allt. Oregon State har färre turnovers än sin motståndare i 15 av de senaste 16 Pac12 spel. De möter en USC lag som har snubblat sistone, förlora 5 av 6, inklusive en 80-69 förlust mot Utah i sin sista hemmamatch. Det inkluderar också en 87-65 förlust mot California på söndag. Oregon State vann det första mötet, 85-70, en del av en 7-3-1 ATS run mot USC, plus underdog är på en perfekt 5-0 ATS run när detta två lag möts. 

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s