i huvud på mrfett #FinalFour del1

North Carolina vs. Syracuse  

(North Carolina -9,5, O / U 146)

NC komma från en till tvåsiffrig vinst, man vann på bästa sändningstid national, och det finns ingen tvekan Tar Heels förtjänar att vara stor favorit måndag den 4 april.

North Carolina sopade säsongserien i ACC spel, en tvåsiffrig vinst borta och vann hemma med 75-70 i omspel 29 februari.

Syracuse började säsongen segt och man nästan äventyrade bort deras playoff förhophoppningar.  Men man visade mycket bättre form i den andra halvan av säsongen. Men inte mycket såg en Final Four run, men där stå man nu.

Syracuse besegrade luriga lag som Middle Tennessee State och Gonzaga innan man besegra topp-seedade Virginia 68-62 på söndag man out-duellerade Cavaliers på sitt eget spel.

En tredje match mot TarHeels kommer att visa sig vara det ultimata testet. Syracuse har den typ av swarming defense som kan störa North Carolina blixtsnabba tempo och begränsa deras spel.

Men om Orange har problem att göra poäng då bli det väldigt tufft, man kommer inte har en chans, man kommer att begravas tidig och stor risk att man får stryk tvåsiffrig.

Dom flesta cappers älskar en försvarsinriktade lag som få en massa poäng tillgodo i ett stort spel, och jag är säker på att de kommer att ta tag i Orange här.

Men allmänheten kommer stå på sida av North Carolina det förhindra att se en alltför mycket betydande odds rörelse. Ändå skulle jag inte bli förvånad att se denna linan flytta ner till 8,5 eller till och med 8 innan tipoff.

Oavsett allt detta så bli det spännande att ser båda lag efter att har haft en veckas paus, och spännande också är hur jag bestämma mig 😎🏀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s