#ncaabasketball 🏀 säsongen är över, tack som fan

då har vi anländ slutstationen, oktober till april, vilken härligt säsong, jag körde hårt utan att sakta ner, blev en hel del spel, och så blev det också en hel del units vi kasserade in, känns helt underbart att lyckades hålla i och vinna, tack ni som hängde med mig och orkade, får ser om jag lugna mig lite nu och njuta eller om jag kör vidare med Baseball, började segt men jag tror på det jag gör, har det mina vänner,, Ronny

ncaabbetting.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s