recap #NationalChampionship

Jösses, det var en helt otroligt match att titta på där varje lag spelar med otrolig hjärta och passion speciellt i den andra halvleken. Även med 4,7 sekunder kvar på klockan trodde jag ärligt att det fanns något sätt detta skulle bli OT. På dom 4a säsongerna jag tittad på var detta det bästa mästerskapsmatchen jag minns. Villanova var out rebounded  och hade bara 23 totalt med bara två offensiva under korgen. UNC hittat ett sätt att göra ”treor” och varje lag blev bättre genom den andra. Det tog till mig lite tid att slå sig ner tillräckligt för att få reflektera och granska spelet i mina tankar. Hur brukar man säger, det var en av tidernas match och jag är mycket glad över att dessa student idrottare inte får betalt för att spela på denna nivå eftersom det skulle förändra sporten på ett sätt som inte är kända och man kunde aldrig riktigt konstatera att dessa unga män spelade med fullständig kärlek,,,,

I love basketball 🏀😎

2

1

4

6

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s