Tampa Bay Rays – Cleveland Indians 13 Apr 2016, 01:10

Tampa Bay Rays ML

Matt Moore är äntligen frisk och såg enorm bra ut i springtraining. Han hade en exceptionell 3,38 ERA och 0,90 WHIP. Han hade en helt ok debut mot en mycket tufft spelande Blue Jays lineup förra veckan. Han gick bara fem innings, 1 walk, 5 hits och 3 runs. Han kommer har det mycket lättare mot en mycket mjukare Indians uppställning.

Indians gå med Corey Kluber inatt. Kluber var inte bra i sin säsong debut förra veckan mot Red Sox. Tampas lineup är hyfsat bra med Corey Dickerson, Logan Morrison, Brad Miller och Steve Pearce. Dickerson har redan 3 homerun, tycker Tampa är värt mina 3 units som underdog……..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s