Houston Astros – Kansas City Royals 14 Apr 2016, 02:10

Kansas City Royals ML

Den regerande champion fick en vinst här i går natt, fjärde seger på fem matcher. Royals är 36-17 mot AL West. Yordano Ventura (3,60 ERA) tar kullen, 36-17 i hans sista 53 starter. Kansas City har allt, hastighet på baserna, försvar inom området och bra bullpen armar. Jag kan inte lita på Houstons 33 åriga starter Scott Feldman (9,00 ERA) efter mycket skade problem och sedan kastade dåligt i sin första start. Feldman (0-1) tillåt 5 hits, 4 ER och 3 walk över 4 innings i fredagens 6-4 förlust mot Brewers. Förra säsongen hade han en förlorande hemma rekord med en 5,40 ERA där motståndare slår 0,316 på honom i denna park. Astros är 19-39 mot ett lag med en vinnande procent över 0,600, jag ta Royals i rollen som underdog.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s