Bolagen är good guys? Och Svenska Spels oändliga hyckleri

intresant detta 😄

nikospsykbetting

Kort svar, nej. Det finns inget gott med bolagen, allt dom gör och vill är att göra dig spelberoende och suga ut din hårt inarbetade lön. När jag såg på Uppdrag Granskning var det slående och rent ut sagt vidrigt hur Svenska Spel fick sitta och prata fritt hur dom som spelbolag drabbats av ”matchfixet” Som om Svenska Spel skulle skilja sig från övriga aktörer? Det programmet och Sveriges Television förtjänar all kritik i världen, det är ett varumärkesbygge som Uppdrag Granskning och SVT gör i Svenska Spels namn.

Villkor är intressant, vilka villkor har Svenska Spel för sina spelare? @Dagens_Spel på twitter granskade bolag för några månader sedan, paragraf 2:15 var mycket intressant då densamme påtalade att den nämligen bryter mot Svensk lag. Överrumplade som dom blev på sitt fina kontor på Östermalm så gick dom precis som vilken skicklig politiker som helst runt frågan. Tassade runt, dansade runt det…

Visa originalinlägg 184 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s