Atlanta Braves – Los Angeles Dodgers 21 Apr 2016, 01:10

Atlanta Braves ML

Ross Stripling varit riktig vass i sina första två utflykter. Han har tillåtit 3 runs i 13 1/3 innings, men nu möta RHP de plötsligt glödheta Atlanta Braves. Braves förlorade sina första nio matcher innan man vann fyra raka, inklusive 8-1 i går natt när catcher Tyler Flowers gick four-for-four och 5 pitchers höll Dodgers på 1 run. Julio Teheran kommer från två grova starter, men han är 22-10 med en 2,66 ERA hemma de senaste tre säsongerna och 5-1 i april. Dodgers har gjort bara 7 runs sina senaste 3 matcher medan Braves  gjorde 26 under deras sista 4. Vi får bra värde för en hemma underdog, så jag spela på Braves.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s