Colorado Rockies – Pittsburgh Pirates 26 Apr 2016, 02:40

Colorado Rockies

Rockies mot Pirates, som kommer från en seger i 13 innings i går mot Arizona. Pirates skickar Locke till kullen som har varit fruktansvärt den säsongen. I hans 3 matcher har han en ERA av 7.24, tillåtit 11 ER i 13 2/3 innings och har walked 13 batter. Bettis för Rockies å andra sidan har varit mycket imponerande inklusive en dominerande match mot Cubs, 6 innings och tillåtit 0 runs. Colorado kommer också att vara motiverade här där man kom tillbaka mot Dodgers från en 3 runs underläge i den 9e inningen igår.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s