Minnesota Twins – Cleveland Indians 26 Apr 2016, 02:10

Cleveland Indians -1

Minnesota Twins kommer från en 6-5 förlust över Washington Nationals i 16 innings i går. De kunde helt enkelt inte hålla fast i sin ledning som man blåste en 4-1 övertag i den 8e inningen, och även kastade bort en ledning i extra innings. Tror inte att dom kommer vara vassa i dag mot Cleveland som följd.

Indians spelar Danny Salazar, som är 2-1 med en 1,47 ERA och 0,927 WHIP över 3 starter denna säsong med 23 strikeouts i 18 1/3 innings . Salazar är också 3-2 med en 3,38 ERA och 1,225 WHIP i 7 karriär starter mot Minnesota.

Tom Milone har det lite tuffare. Milone är 0-1 med en 5,87 ERA och 1,369 WHIP i 3 starter denna säsong. Han har redan tillåtit 10 ER och 4 homeruns i 15 1/3 kastade innings. Det är inte sannolikt att han göra ett djupt match in i denna start, vilket är ett problem för Twins usla bullpen.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s