Los Angeles Angels – Kansas City Royals 27 Apr 2016, 04:05

Los Angeles Angels

Kansas City spelar sin nionde bortamatch under de senaste 15 tävlingar. De fick stryk i går i en 6-1 förlust med bara 4 hits. Royals righty Edinson Volquez är 1-3 med en 9,42 ERA i 5 karriär framträdanden mot Angels. Angels spela hemma  den femte raka matchen, man vann tre av dom. Jered Weaver (2-0, 3,12 ERA) har fått en stark start och har ett vinnande rekord med en 2,77 ERA i 14 karriär starter mot Kansas City. Angels är 50-17 när Weaver börjar hemma, inklusive 43-18 hemma när Weaver står inför en lag med en vinnande rekord. 

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s