Los Angeles Dodgers – Miami Marlins, 29 Apr 2016, 04:10

Miami Marlins

Sällan får du chansen att backa Jose Fernandez som en underdog. Han har fått en långsam start denna säsong, 1-2 med en 4,37 ERA och 1.279 WHIP i 4 starts, tycker han är helt enkelt undervalued just nu. Han har slagit ut 32 batters i 22 2/3 innings, så han kan fortfarande dominera en match. Fernandez har aldrig förlorat mot Dodgers, gå 2-0 (3-0 på moneyline) med en 2,84 ERA i 3 starter mot dem. Marlins är 4-0 i sina senaste 4 bortamatcher, och jag ser Fernandez att leda dem till den 5e raka borta seger i natt. Ta Miami.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s