Tampa Bay Rays – Toronto Blue Jays 30 Apr 2016, 01:10

Toronto Blue Jays

Blue Jays förra explosiva offensiv såg ganska ödmjuk ut på 3 hemmamatcher där man blev sopad av White Sox där de görs bara 6 runs och samtidigt som de skapar bara 4 hits i torsdag. Toronto kan kanske återhämta sig mot en Tampa Bay som har haft det jobbigt med offensivt. Blue Jays har haft viss framgång mot Tampa Bay starter Drew Smyly som tillåt 5 ER på 6 hits i en 5-3 förlust mot Toronto i hans säsong debut.

Regerande AL MVP Josh Donaldson har träffad bollen bra mot Smyly, 6 för 11 med 2 HR och 2 doubles, inklusive en solo shot den 4.April. Rays vann 2 av 3 mot Orioles denna vecka trots att göra bara 6 Runs och slår 0,180 med 27 strikeouts. Man hade också jobbigt i ett tidigare möte med Toronto starter Aaron Sanchez, som tillät bara 1 run med 8 strikeouts i 7 innings av en no-decision 5 april

Toronto offensiva elände har sett dom falla från toppen av liga till nr15 i runs på 3,96 per match. Men Rays, som har det tufft på plattan hela säsongen, är nr28 i MLB med 3,38 runs per spel.

Tycker detta matchup och situationen gynnar Blue Jays,,,,,,,,,,,,,,,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s