Oakland Athletics – Seattle Mariners 03 May 2016, 04:05

Oakland Athletics

Oakland tog 2 av 3 hemma mot Astros under helgen. Seattle har spelat bra den senaste tiden, men det är i en tuff plats inatt. Mariners kommer från en stor serie hemma mot Royals och jag förmoda man är lite mentalt trött. Jag gillar också pitching matchup. Seattles Nate Karns har en 4,36 ERA och 1,742 WHIP i 2 borta starter och en 5,06 ERA och 1,500 WHIP i 2 karriär starter mot A´s, inklusive en start tidigare den här säsongen där han tillåt 4 runs på 7 hits på bara 5 innings. Oakland skickar ut Kendall Graveman, som har en 2,38 ERA och 0,883 WHIP i 2 hemma starter och i hans enda start mot Mariners (förra året), kastade han 7 poänglösa innings.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s