Cleveland Indians – Detroit Tigers 04 May 2016, 00:10

Detroit Tigers

Detroit har spelat hyfsat väl sistone,vunnit 5 raka matcher med kombinerad 35 runs, eller i genomsnitt 7,0 runs per spel. Justin Verlander såg bra ut sist, gå 2-1 med en 3,72 ERA och 1,138 WHIP i hans sista 3 starter. Josh Tomlin tillåt 4 ER i 5 1/3 innings i sin sista start mot Twins. Tomlin är 3-4 med en 4,97 ERA i 7 starter vs. Detroit. Tigers är 6-0 i sina senaste 6 matcher mot en högerhänt pitcher. Indians är 1-5 i sina senaste 6 matcher totalt. Cleveland är 1-7 i Tomlin sista 8 hemma starter mot ett lag med en vinnande rekord. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s