natten ⚾ bettin.gs/mrfett

Chicago Cubs – Washington Nationals

06 May 2016, 02:05  Washington Nationals

Detta är riktig bra odds på Nationals mellan de två bästa lagen i NL hittills denna säsong. Chicago är övervärderad tycker jag just nu på grund av deras otroliga start, men detta är en utmärkt plats att gå emot dem som en stor favorit med nr5 starter Kyle Hendricks på kullen. Vi får också enastående värde här med en av de mer underskatade starter i Washingtons Joe Ross, som har en sensationell 0,79 ERA och 0,970 WHIP i 4 starter och 3 av dem har kommit borta. Chicago är bara 2-11 i sina senaste 13 efter back-to-back vinst med 4 eller fler runs och Nationals är 6-1 i sina senaste 7 bortamatcher mot ett lag som har vunnit mer än 60% av deras spel. 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s