St.Louis Cardinals – Pittsburgh Pirates 07 May 2016, 20:15

Pittsburgh Pirates

Pittsburgh spelar bra, med en vinnande borta rekord och ett offensiv rankad sexa i runs, tvåa i on bas procent. Tredje baseman Jung Ho Kang återvände till lineupen igår, och han smällde till några bollar för att leda Pittsburgh till en  4-2 seger. Pirates är 36-15 efter att tillåta 2 runs eller mindre i deras tidigare spel, plus 23-11 mot en starter med en WHIP som är större än 1,30. St Louis har en förlorande hemma rekord, förlorade 6 av de sista 9 totalt, fyra av dem som favorit. Cardinals starter Adam Wainwright (2-3, 6,68 ERA) har varit fruktansvärt och har en 4,30 ERA mot Pirates, högre än alla utom två andra National League lag. Cardinals är 5-11 mot NL Central……..

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s