New York Yankees – Kansas City Royals 13 May 2016, 01:05

Kansas City Royals

Yankees har nästan alltid fördel hemma på grund av deras uniform de bär och det är något jag kommer försöka utnyttja tills marknaden säger något annat eller tills det inte längre finns värde i detta. Yankees har 13 segrar i 32 matcher. Deras offensiv lineup är pinsamt, som deras batters 5 till 9 slår 0,128, 0,216, 0,220, 0,178 och 0,125 respektive. Nathan Eovaldi är en ung pitcher som äger en 4,78 ERA men hans kompetens har varit nästan elit med 9 Ks / 9, 2,4 BBs / 9 och 52% groundballs. Bortsett från detta betyder det inte hur bra en starter spelar när det finns lite eller inget run support.

Jag kommer att lita på Ian Kennedy här. Kennedy har kastat 5 kvalitets startar i 6 utflykter och har en 2,52 ERA i 4 borta starter. Han möte sist Yankees 2013, så det finns ingen nutidshistorik, som är i Kennedys fördel.  Förra säsongen var faktiskt ett år med stor kompetens. Bland etablerade starter har han en lömsk vinstpotential och jag våga testa detta………………………………..

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s