San Antonio Silver Stars – Atlanta Dream 15 May 2016, 02:00 #WNBA

Atlanta Dream -6,5

Atlanta har en ensamstående guard framåt Angel McCoughtry (20,1 poäng per match), en av ligans bästa spelare. Atlanta har en 8-2 ATS innan detta spel och har några nya intressant spelare för att hjälpa McCoughtry. Laget fick center Elizabeth Williams från Suns, Layshia Clarendon en duktig guard från Indiana. Atlanta var tvåa i ligan i poäng förra säsongen med 77,8 ppg. Man möter en San Antonio som är i rebuild modus, efter en 8-26 säsong och de saknar fortfarande duktiga spelare. Stars var sist i WNBA i att göra poäng förra säsongen, plus fjärde värsta i tillåtna poäng, man är 2-7-1 ATS innan detta matchen. Ta Atlanta 🏀

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s