Los Angeles Sparks – Seattle Storm, 15 May 2016, 23:00 #WNBA

Los Angeles Sparks -9,5

Los Angeles Sparks gick till slutspel 4 raka säsonger och kommer bli farligt igen 2016. Det enda som måste funkar för en hel säsong är Candace Parker, som flörtade med triple doubles för det mesta på bara 16 matcher. Nneka Ogwumike har visat att hon är en av de bättre tvåvägsspelare i ligan och Jantel Lavendel kraften på glaset. Kristi Toliver är också en knockdown shooter från djup och Sparks fjärde tvåsiffriga målskytt. Los Angeles Sparks har en hel del spännande talang, och de är mer än kapabla att göra en allvarlig försök att vinna allt den här säsongen om de kan förbli friska.

Sparks bör vinna detta spel tvåsiffrigt. Storm är alldeles för inkonsekvent offensivt och kommer att får det jobbigt med Los Angeles här. Jag tycker mycket högt på Sparks  den här säsongen nu när de är friska och har fyra spelare som kan göra poäng efter behag 

http://bettin.gs/mrfett

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s