Connecticut Sun- Los Angeles Sparks, 27 May 2016, 01:00

Los Angeles Sparks -10

Los Angeles krossar motståndare och är obesegrad. Sparks toppar  WNBA i poäng, assist och tillåtna poäng . Candace Parker (20,5 poäng per match) gjorde 26 och tog 9 rebound medan Nneka Ogwumike gjorde 19 och 9 rebounds när Sparks rullade över Chicago tisdag med 93-80. De möter en Connecticut som har en förlorande rekord och är utan vinst hemma, rankad tionde i gjorda poäng, sjunde i tillåtna punkterna och rebounds. Connecticut är ligans sämsta skytte lag på 36,6 procent och näst sämst på treor med 26,3%. Connecticut är också 3-6-1 ATS när man spelar efter tre eller flera dagar vila. LA har täckt 5 av de senaste 6 möten. 

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s