Los Angeles Angels – Houston Astros, 28 May 2016, 04:05

Los Angeles Angels

Matt Shoemaker kommer från sin bästa resultat för säsongen, dominerade Baltimore           i 7 1/3 innings, tillåter bara 3 hits med 12 strikeouts och inga walk. Bullpen blåste honom på en seger och man förlorade 3-1, i hans tidigare framträdande Shoemaker kastade 5 innings tillåter 3 runs i en 7-6 seger över Dodgers. Mike Fiers har kämpat borta denna säsong med en 5.06 ERA samtidigt har tillåtit 9 runs och 22 hits i 16 innings. Houston har vunnit 3 raka efter en hemsk start på säsongen, men Astros är bara 7-15 hemifrån, och de har förlorat 14 av sina senaste 19 bortamatcher mot Angels. Dessutom är Houston 1-4 i Fiers senaste 5 borta starter. Bra värde på hemmalaget i denna matchup. 

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s