Dallas Wings – Chicago Sky 29 May 2016, 22:30

Dallas Wings

Chicago en besvikelse är utan vinst borta. Försvaret är problemet, man tillåter 85,2 ppg – nionde i ligan. Chicago har bara spelat en gång med sin fulla lineup, point guard Courtney Vandersloot har missat de tre senaste spel med en vristskada. Sky är också 9-23 ATS mot den Western Conference. Dallas har ett vinnande rekord för sina nya fans efter att ha flyttat hit från Tulsa. Dallas har utmärkt balans, femte i gjorda poäng, fjärde i rebounding och sjätte i tillåtna poäng. Courtney Paris är tvåa i ligan i rebounding med 11,8 per match och trea i att sänka bollen en procentsats på 58,3, medan Odyssey Sims gör i genomsnitt 17 poäng per match. Detta är den tredje raka hemmamatchen för Dallas och bra värde på hemmalaget att vinna spelet. Dallas Moneyline.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s