Chicago Cubs – Los Angeles Dodgers, 30 May 2016, 23:05

Los Angeles Dodgers

Los Angeles kommer från en vinst över New York Mets i natt. Alex Wood tar kullen idag, efter tre raka kvalitets starter som han tillåt bara 4 ER i 18 1/3 innings. Wood missade en start med en mindre triceps skada och har inte spelat sedan 21 maj där han slog ut 13 batter i San Diego. LHP är 1-1 med en 3,86 ERA mot Cubs de senaste 3 åren. Dodgers är 14-12 hemifrån och har vunnit 6 av sina senaste 10 matcher och man får ett bra pris i denna matchup. Jason Hammel fick bra run support i en 12-3 seger över St Louis i hans sista utflykt efter att tillåta 4 runs i 5 innings i en 5-3 förlust mot Milwaukee. Jag spela borta underdog Dodgers.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s