bokslut april maj, äntligen

ja hur var det egentligen, efter en sagolik resa genom collegebasket så föll jag i en hål, antiklimax, utmattning, och det bokstavligen, bli ingen bra als dom två månader, fick käka rejält med grus istället för kaviar och champagne, fick tillomed flyttar i en gammal husvagn, hade inte råd med hus längre,,,,,,,,hahaha ne men tufft bli det ändå, tur jag har lite reserver på spelkontot, juni startade utmärk men denna månad har 30 dagar med,,bara fokus fetto 😎💪

April

april

Maj

 

mai

Juni 6dagar 😅

jun

Hela Resultat 2015/2016

hel.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s