Washington Mystics – Minnesota Lynx, 12 Jun 2016, 01:00

Washington Mystics +8,5

Minnesota är obesegrad, men spelade igår natt, så det här är den andra av en back-to-back borta match. Det är också deras sjätte bortamatch under de senaste nio spel. Washington är femma i ligan i rebounds och har vänt runt till positivare spel efter att ha gått vinstlös i de tre första spelen. Mystics har vunnit 4 av 7 trots att spela sex av de senaste 7 borta. Washington är utvilad och har haft två hela dagar att förbereda sig, plus dom 4 segrar var alltid som underdog. De sopade ut Minnesota i den  förra säsongen. Minnesota är en veteran team med stjärnglans i startuppställningen, men inte har en dominerande bänk. Och unga Washington har en anständig bänk, så de matcha väl med regerande champs. De kanske inte vinna, men en vilade hemmalag kommer att hålla denna matchen close hela vägen. Spela Washington.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s