Phoenix Mercury – Connecticut Sun, 30 Jun 2016, 04:00

Connecticut Sun +13,5

Connecticut spelar bättre än man gjorde första månaden av säsongen. De tog en seger över San Antonio sist, samtidigt som man kommer från en 80-73 förlust mot kraftpaket Los Angeles som en 16 poäng underdog. Chiney Ogwumike hade 16 poäng och 8 rebound, medan Alyssa Thomas hade 11 poäng, 9 rebound och 7 assist. Sun är 15-6-1 ATS mot Western Conference. Phoenix har en förlorande rekord och är bara 10a i WNBA i rebounding och assist. Det kommer att bli stor intensitet på båda sidor. Connecticut har täckt sex av de senaste sju i Phoenix. 

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s