Seattle Storm – Dallas Wings, 01 Jul 2016, 04:00

Dallas Wings ML

Dallas har bra djup och gillar att springa, tvåa i ligan i gjorda poäng, och fyra i rebounds. De spelar bra, man har vunnit fyra av det sista sex matcher, slår Phoenix dubbelt som underdog varje gång. De kommer från en förlust mot Los Angeles, 89-84, där man har varit en tvåsiffrig underdog, och även hade ledning med 19 poäng. Dallas har dynamit med Skyler Diggins (14,1 poäng per match), som gjorde 29 poäng på 12 av 17 skytte mot Los Angeles, och Odyssey Sims (15,7 poäng per match). Wings är 17-8 ATS efter en ATS vinst. Seattle har en förlorande rekord totalt och är 0,500 hemma. Storm rankas nionde i ligan i poäng, tolva i rebounds, förlorade 8 av de sista 13.

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s