San Francisco Giants – Arizona Diamondbacks 09 Jul 2016, 22:05

San Francisco Giants -1

Arizona förlorade  i går 6-2, mot Giants deras 10e förlust på 12 matcher, man ligger sist och DBacks visar tecken på att packa sina väskor för den här säsongen och bygga för framtiden. De tradade bort Brad Ziegler, till Boston Red Sox på fredag kväll. Robbie Ray är 4-7 med en 4,78 ERA, 4 runs och 8 hits i sex innings mot San Francisco sin sista start och Diamondbacks har förlorat 7 av sina senaste 9 starter. Jake Peavy kommer med ett bra resultat mot Colorado där han tillåt bara 1 run och 5 hits i 6 2/3 innings. Giants har vunnit 7 av sina sista 10 starter, är 27-17 hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s