Milwaukee Brewers – Chicago Cubs 23 Jul 2016, 02:10

Milwaukee Brewers ML

Jimmy Nelson hade en tufft början av juni, men har absolverat 5 anständiger matcher sedan, vilket resulterade i 6 ER i 29 innings. Brewers har vunnit sina två senaste starter med Nelson, inklusive 9-1 i Cincinnati på lördag där Nelson levererade 7 shutout innings. Han har en 2,45 ERA hemma denna säsong och 12 2/3 innings kontra Cubs, där Nelson tillåtit bara ett run med 11 strikeouts. Jason Hammel vann sin senaste match mot Texas, han har dock förlorat 6 av sina 7 senaste starter och han har tillåtit 4 runs och 5 hits i sex innings mot Milwaukee i år. Brewers är på femte plats i NL Central, men de är över 0,500 hemma och har ett stort värde i denna matchup. Brewers 😎

http://bettin.gs/mrfett

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s