Kort fråga bara, om jag får

ni som vet vad jag sysslar seriöst sen 2012, sports betting har varit en hel del av min fria tid, rätt hyfsat till och med, ni vet vad mina statts finns, nu kommer frågan till er, College Basket har varit min diamant sistone, och som ni ser har jag delat med mig alla dessa år så ni kunde lätt och smidigt varit en del av min betting, vad säger ni om jag får betalt från 1.Nov till 31.Mar när #NCAABasketball dra igång, vad är detta värd för er? har svårt att sätter ett pris för rund 1500 rek på 5 månader, ni ser själva sista säsongen här —–>

Title

jag vet vad priserna ligga i Amerika, grotesk hög, har frågat några stycken som följer olika betaltjänster dagligen och jag vet vad jag är värt för dom, men så högt pris kommer det inte bli 😀, tack det var allt för tillfället………………

2 tankar på “Kort fråga bara, om jag får

  1. Tycker absolut att det kan vara värt det. Viktigt att hålla sig till ”riktiga” bolag som ngn annan påpekade på twitter.
    Fasta tider för spelutskick, samt spelvärdesgräns vore ett plus i kanten.

    • Hej Fredrik, tack för svaret, du har rätt att hålla sig på riktiga bolag, det bli Pinnacle 5Dimes Sbobet och ibland b365, ingen EU bookie kommer du ser hos mig, sen vet jag inte varför alla är så negativa mot MarathonBet jag har aldrig haft problem med limitering där, fasta tider det kan bli problem för jag gör det i inte heltid, familjen först, men natt spel kommer alltid mellan kl10 och kl00, när det bli kvällspel på helgen då gäller kl17-18, spelvärdesgräns får ni avgöra själva , brukade skriva en hel del motivation innan men tiden räcker inte och jag kör utan lika bra, vi får ser om jag gör det, bli livrädd nu 😅

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s