St.Louis Cardinals – Chicago Cubs, 14 Sep 2016, 02:15

St.Louis Cardinals  ML

Kyle Hendricks var nära att en no-hitter i en 4-1 seger över St. Louis på måndag, men jag tror Cubs kommer att ha det betydligt tuffare inatt som Jason Hammel tar kullen mot Cardinals. Hammel senaste 3 borta starter har varit katastrofal som han har tillåtit 22 runs (17 ER) och 28 hits i endast 11 1/3 innings. Hammel tillåt 8 ER och 13 hits i 5 2/3 innings i hans sista utflykt i Milwaukee i en 12-5 förlust. Chicago har förlorat 7 av Hammel senaste 8 borta matcher. Jaime Garcia har en 3,09 ERA mot Chicago i år i 11 2/3 innings med en motståndare batting genomsnitt på bara 0,222. Cardinals kämpar för en Wild Card plats och Cubs spelar sin åttonde bortamatch i rad och har delat sina senaste sex matcher. Jag ta Cardinals.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s