#WNBA ticket

Minnesota Lynx – Phoenix Mercury

Tomorrow, 29 Sep 2016, 02:00    Under 166 points 

Detta är det tredje matchen i sju nätter för Phoenix, medan Minnesota är hemma och utvilade, inte ha spelat i nio dagar. De fick en dubbel-bye till semifinal som #1 seedade lag. Minnesota vann det första mötet denna säsongen hemma och vann slaget under korgen med 40-24. De vann också andra möte där de gjorde bara 14 poäng i den första och tredje Quarter, med spelet som seglade under totalt. Phoenix är 36-24 under de två senaste säsongerna när man står inför en upp-tempo lag som Minnesota (lag i genomsnitt 62 + skott per match). De är också 26-14 UNDER mot division motståndare de senaste två säsongerna, och 25-14 UNDER efter en seger över samma spännvidd.  UNDER är också 12-5 när dessa rivaler mötes, och detta bli en till defensiv duell. 

Los Angeles Sparks – Chicago Sky

Tomorrow, 29 Sep 2016, 04:00    Sparks -9,5

Sparks har vunnit de senaste fem möten mot Sky och alla dessa spel vanns tvåsiffriga. Elena Delle Donne är fortfarande borta för Chicago och det är inte bra när man går upp mot Sparks som spelar på en hög nivå hemma och har flera scoring alternativ.  Los Angeles bör kunna täcka detta, särskilt efter att få så mycket vila mellan spelen.

Time Event Selection Stake Odds Result
29 Sep 04:00 Los Angeles Sparks – Chicago Sky Los Angeles Sparks -9,5 Locked 3 1.95 NEW
29 Sep 02:00 Minnesota Lynx – Phoenix Mercury Under 166 Locked 3 1.87 NEW

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s