BALTIMORE @ TORONTO 05 Oct 2016, 02:00

MLB – WED 10/5 | 2:00 AM CEST | ROGERS CENTRE

BALTIMORE @ TORONTO

UNDER 8,5

Även om Blue Jays och Orioles är främst känd för sin offensiv där båda i genomsnitt gör över 4,5 runs per spel så kan deras matchup onsdag i AL WildCard match domineras av pitching. Chris Tillman i Baltimore har en 3,63 ERA i fyra starter mot Blue Jays i år, 2,38 i två starter på Rogers Centre. Marcus Stroman i Toronto har varit ojämn, men har tillåtit tre eller färre ER i åtta av sina senaste 10 starter. Tror Postseason  sparka igång med en låg scoring match som går under 8,5 Runs.

BALTIMORE ML

Chris Tillman var inte effektiv när man möte Blue Jays den här säsongen, men Baltimore vann alla fyra av hans matcher. Han mötte Marcus Stroman i juni och O´s vann 11-6. Stroman har inte varit som bäst på sistone med Toronto förlorade 5 av hans sista 6, inklusive en 4-0 hemmaförlust mot O´s på torsdag. Hans sista fem starter har stannat Under. Tillman har varit stark hela säsongen, där laget vann 22 av hans 30 starter. Jag har litade på honom hela säsongen så varför ändra nu när det är viktigast. O´s  vinna och gå vidare ……………….

mall-vit-mrfettbett1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s